Sommertid er grill tid.

Det er lige som om maden smager bedre når man kan sidde ude og grille. En kold øl eller et glas vin gør det ikke ringere. Det er hyggeligt at sidde med familien, venner eller naboer.
Men der kan nemt blive mindre hyggeligt, hvis du kommer til at brænde dig på grillen.

Så er det rigtigt godt at have en flaske ALOE First i nærheden. Du kan sprøjte ALOE First direkte på brændsåret for det renser og desinficerer såret og tager noget af smerten.

Aloe First er også god at have ved hånden, hvis du bliver stukket af en myg eller bi, eller hvis du er kommet for tæt på en brændenælde eller en “brandmand” når du er ude og svømme.

Aloe First™ indeholder Aloe Vera, propolis og udvalgte urter, der køler, plejer og beroliger huden. Perfekt efter en dag i solen, efter et insektstik eller i den tørre luft på flyturen. Også velegnet til hår og hovedbund.

Et udsøgt indhold

Foruden vores egen Aloe vera og propolis, der både er velkendte hudplejende stoffer, indeholder Aloe First™ flere nøje udvalgte planteekstrakter. Eksempler herpå er hudplejende morgenfrue og kamille, blødgørende hjulkrone og styrkende ingefær. Røllike bidrager med beroligende og opfriskende egenskaber, og sammen med salvie hjælper den også med at modvirke forekomsten af skæl. Allantoin er yderligere et beroligende og hudplejende stof, der i selskab med passionsblomst og timian også beskytter huden