Sindet

Sindet

Sindet

Sindet er i din underbevidsthed. Der er dine tanker og følelser som du bøvler med og som kan give fysiske problemer som stress, angst og andre problemer i kroppen. Du kan også påvirke dit immunforsvar via sindet.
Jeg bruger forskellige teknikker til at påvirke din underbevidsthed og løse problemerne.  Så lider du af stress, angst eller psykiske problemer der påvirker dig fysisk.

Behandler: Henrik

Når jeg arbejder på Sindet bruger jeg hypnoseMindfulness meditation eller Reiki Healing, hvad der passer bedst til dit problem.

Med hypnose kan jeg hjælpe dig med at stoppe med rygning, hjælpe dig med at fjerne forbier, trangen til sukker og søde sager, stress, depression eller angst.
Det er jo din underbevidsthed der styre dine handlinger – Tanker skaber følelser og følelser skaber handling – så når vi ændre dine følelser, så ændre du dit liv.

Mindfulness betyder at være i “nuet”. Det er specielt brugbart, hvis du føler dig stresset eller har meget “tankemyller”.
Forskning har vist, at fx sår heler betydeligt hurtigere når man supplere sårbehandling med mindfulness meditation der får kroppen til at helbrede sig selv.

ReiKi  betyder “Universle Livsenergi” (Rei betyder Universel og Ki betydre Livsenergi) og balancerer energierne i din krop.
Ubalancer i dine energier skaber stress og sygdomme, bade psykisk og fysisk. Når jeg arbejder med ReiKi henter jeg energi til dig fra Universet.
ReiKi Healing blev genopdaget af Dr. Mikao Usuri og kom til vesten i slutningen af 1800 tallet.

Både Hypnose, Mindfulness og ReiKi Healing vinder større og større udbredelse inden for det etablerede sundhedssystem – fordi det virker!

ontakt mig på tlf. 2081 4799 eller brug kontaktformularen.