Mentaltræning

Guidet meditation

Guidet meditation

Med mentaltræning kan du påvirke din underbevidsthed og dermed dine vaner.

Din bevidste hjerne kan kun arbejde med en ting ad gangen. Din underbevidsthed kan arbejde med 7 til 9 problematikker samtidig.

Du har sikker været ude for, at du har gået eller kørt i ”egne tanker” og pludselig opdager at du kommet derhen du skulle, uden at du har været opmærksom på turen. Det er underbevidstheden der har bragt dig til det rigtige sted.

For at kunne bearbejde underbevidstheden skal hjernebølgerne ændres fra Betebølger (når du er bevidst) til Alphabølger (som når du drømmer). Når hjerne er på Alpha bølger er din logiske sans koblet ud, derfor kan du opleve at du falder dybt ned, flyver o.s.v. uden at din hjerne fortæller dig at det fysisk ikke kan lade sig gøre. Din hjerne kan ikke kende forskel om du fysisk oplever ting eller det er noget du tænker.

Derfor kan du opleve en fysisk reaktion på noget du tænker. Du kan grine eller græde når du fx ser en film, selv om din logiske hjerne fortæller at der ”bare” er film. Det samme kan du opleve når du drømmer.

Det er lidt som placeboeffekten, hvis du (eller en anden) fortæller din hjerne at noget virker – eller ikke virker, vil din krop arbejde for at få det til at ske.

Jeg ændre dine hjernebølger fra Beta til Alpha med en guidet dyb afslapning, hvorefter jeg påvirker din underbevidsthed til at ændre vaner. (Lige som reklamer påvirker dig, gentagelse – gentagelse og gentagelse).

En guidet meditation tager ca. ½ time, og du er bevidst hele tiden.

Mentaltræning er meget effektiv mod stress og sportsfolk bruger ofte mentaltræning for at øge koncentrationen.

kontakt mig, hvis der er en vane du ønsker ændret, eller noget du vil øge din koncentration omkring