Ret ryg og nakke

Ryg og nakke behandlingen er en genopretning af kroppen – en blid og behagelig behandling af skævheder, som belaster centralnervesystemet, og dermed kroppens funktioner.

Jeg behandler: Kraniet, rygsøjlen, korsbenet og halebenet. Det er de knogler, der indeholder og beskytter centralnervesystemet; det vil sige hjernen, rygmarven og rygmarvsnerverne.

Kroppen er programmeret til at regenererer sig selv, når man fjerner spændingerne i muskler og belastningerne på nerverne.

Behandlingen er velegnet til at sænke kroppens stressniveau. Behandlingen består af afspænding, “Stillepunkt” og blide teknikker til at løsne kranieknoglerne. En meget behagelig oplevelse.

Behandlingen kan forbedre blodtilførslen til hjernen, og dermed lette eller helt fjerne virkningerne efter tryk eller dårlig arbejdsstilling m.m.

Når vi sidder eller står forkert, presses nerverne i nakken, ryg og lænd. Det giver lidt efter lidt spændinger, som begrænser blodtilførslen til hjernen. Det føles ofte som hovedpine, nedsat koncentrationsevne og træthed i hele kroppen.

Ondt i ryg og nakke stammer ofte fra skævheder i skelettet.  Ret ryg og Nakke er et supplement til Kranio Sekral Terapi der retter bækkenet, ryggen og nakken.

Så kontakt mig, hvis du har ondt i mave/tarm systemet. Send mig en SMS på 6126 4113 eller brug kontaktformularen.