KLINTA duft-massage lys er den perfekte gave du kan give med god samvittighed. Brug den som værtindegave, eller  til en du holder af, og det vil skabe glæde i mange timer.

Klinta økologiske duftlys er fremstillet af økologisk vegetabilske rapsolie og sojavoks. Et lys der brænder smukt, uden at sode og forurene dit hjem. Så du kan skabe hygge uden at det går ud over helbredet. De æteriske duftolier (fremstiller i EU) er blandet i hele lysmassen og ikke blot sprøjtet på overfladen, så duften holder i hele lysets brændtid. Da smeltepunktet for den vegetabilske olie er lavere end fx paraffin, fordamper duften langsommere og bevarer sin milde duft. Vægen er fremstillet af rå bomuld.

De store duftlys kan også bruges til dejlig varme massage. Tænd lyset og lad det brænde ca. 15 minutter, så kan du dyppe fingeren olien eller hælde lidt dejlig varm (ca. 55 grader) olie ud i hånden og masser den ind i huden. Når du masserer med denne dejlige olie forøger du blodcirkulationen og styrker dit immunforsvar og modvirker stress.

Klinta sortiment

https://www.forevermindfulness.dk/priser-klinta/Sæt lyset på sengebordet, i stuen, ved badekarret. Så kan du nemt dyppe fingeren i olien og gnide den ind i huden.

Da lyset er økologisk kan du med god samvittighed massere dig selv eller en du holder af, med god samvittighed, da duftlyset hverken indeholder konserveringsmidler, farvestoffer, parabener, sulfater animalske stoffer.

Du kan tænde lyset så mange gange du har lyst, indtil det er brændt helt med. Derefter kan du rense glasset og bruge det som drikkeglas.

Der er ikke tester på dyr, men på mennesker.

Se vort udvalg af de forskellige dufte under Klinta priser.

Øko fyrfadslys Pose med 10 stk.

KLINTA øko- fyrfadslys

Klinta fyrfadslys er fremstillet af økologisk palmeolie der brænder uden at sode og forurene dit hjem. Disse lys er for dig der sætter pris på økologi og samtidig kan skabe hygge i hjemmet uden at belaste indeklimaet. Disse lys indeholder ikke parafin, starin, animalsk fedt, bivoks eller farvestoffer.

Pose med 10 stk – eller karton med 10 stk eller en kasse med 100 stk.

Kasse med 100 stk, øko-fyrdadslys fra Klinta