Ioniseret vand

  • den optimale antioxidant

Vi ved at et godt helbred kræver en sund livsstil med sund kost fyldt med antioxidanter, motion og rent frisk vand.

Men det kan være svært at opretholde i dagens Danmark, hvor syreholdige føde- og drikkevarer i den grad dominerer vor kost. Derfor skal vi også spise 600g grønt for at holde syrebalancen i kroppen. Det har de fleste svært ved at spise. Vi skal også drikke omkring 2 liter frisk vand. Men vand er ikke ”bare vand”.  Vi ved, at grundvandet og dermed vort drikkevand bliver mere og mere forurenet. Men også transporten i rørsystemerne fjerner noget af energien i vandet. Det er et problem for vort helbred.

Men vi kan gøre noget ved det.

Ioniseret basisk vand et fantastisk supplement til sund kost. I Amerika kalder de det mirakelvand, men vi er i Jylland, så vi holder os til det det er: Ioniseret basisk vand med et stort indhold af antioxidanter.

I et ioniseringsaggregat filtreres vandet for bl.a. tungmetaller og klor og deles i basisk drikkevand fyldt med antioxidanter og syrevand, der ikke kan drikkes. Samtidig bliver vandmolekylerne delt i microklynger, så kroppens celler nemmere kan optage vandet. Det ses bl.a. på huden der bliver mere spændstig, og det store indhold af antioxidanter styrker dit immunforsvar og beskytter dig mod mange sygdomme.

P.t. forskes der omkring ioniseret basisk vands virkning på bl.a. alzheimers, parkinson, kræft, diabetis, sclerose og sportspræstationer.

Din hjerne består af ca. 80% vand og forbruger ca. 20% af den ilt du indånder. Den er derfor yderst modtagelig for oxidativ stress, det er derfor vigtigt at beskytte den med antioxidanter.

Du kan se mere på Chansin’s hjemmeside Chanson Danmark

Prøv ioniseret vand hos os.

Ioniseringsaggregatet sælges af Chanson Danmark, men du har mulighed for at prøve det hos os, da vi har investeret i et aggregat. Pris pr. ltr. Ioniseret vand med pH på 8,5 Kr. 15,00

Du kan købe en ”Startkupon” med pant for en Chanson glaskaraffel på en liter og 6 gange påfyldninger for kr. 100,00 (Værdi kr. 135,00)

Hvis du vil teste vandet i længere tid, kan du også købe et rabatkort til 8 opfyldninger til kr. 100,00 (værdi kr. 120,00)

Hvis du køber et ioniserings aggregaterne af Chanson Danmark, så kan du med fordel kontakte os først, så kan du få en “Startboks” med i købet. Den indeholder to karafler, jod til test, himalaysalt, Citronsyre til afkalkning, teststrips til pH test,spray flasker til syrevand.

Glaskaraffel