Frisk luft, sund kost og motion sikre en sund krop. Men ofte får vi ikke tilstrækkelig med de rigtige vitaminer og mineraler. Så kan det være en god idé med at tage et kosttilskud.
I vor butik at vi et stort udvalg af kosttilskud, vitaminer og mineraler, som kan hjælpe dig, hvis du er i underskud. Det kan også være at du ønsker at tabe dig eller blot give kroppen en kikstart til en sundere levevis. Til dette har vi færdige startpakker der kan hjælpe dig. Du kan finde hele sortimentet på hjemmesiden og du er også velkommen til at komme i vor butik. Du kan også kontakte os, hvis du ønsker hjælp til at finde det rigtige produkt der kan hjælpe dig.

Forever Living Products

Forever Living Products

Vi har arbejdet med produkterne fra Forever Living siden 2003.  Forever Living er verdens største dyrker og producent af økologisk Aloe Vera, og produkter regnes blande de bedste på markedet. Produktprogrammet omfatter bl.a. kosttilskud (drikke Aloe Vera, vitamin og mineraltilskud), creme til behandling af hudproblemer, hårshampoo, make-up og pakkeløsninger til livsstil-omlægning.

Det er produkter i meget høj kvalitet, derfor giver firmaet 3 mdr. Fuld tilfredshedsgaranti, med alle pengene tilbage, hvis du ikke er 100% tilfreds.

Du kan bestille on-line, eller købe i vor butik på Vinkelvej 8.